Taxatierapport | Den Bosch Taxatie Service

Den Bosch Taxatie Service verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Den Bosch en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers voldoen. Wij garanderen een snelle afwerking en streven ernaar om de uitwerking van het taxatierapport binnen een paar werkdagen gereed te hebben.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de ver- of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Onze taxateurs verzorgen ook taxaties voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden:

  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Den Bosch en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Den Bosch Taxatie Service levert al een gevalideerd rapport voor € 415,03 (incl. btw).

NB: De geldigheidsduur van een taxatierapport is niet bij alle hypotheekverstrekkers gelijk. Dit kan namelijk variëren van drie tot zes maanden. Vraag dit vooraf even na bij uw hypotheekverstrekker, om extra kosten te voorkomen.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

Den Bosch Taxatie Service is aangesloten bij NWWI, Vastgoedcert en Vastgoedpro.